Vindecarea şi regenerarea psihică, mentală şi spirituală a omenirii şi a planetei Pământ prin meditaţie realizată la unison

vindecarea-regenerarea-spirituala-omenirii-meditatie-unisonTot mai mulţi oameni încep să creadă că singurele speranţe reale de vindecare sufletească a omenirii sunt, în aceste vremuri tulburi, rugăciunea către Dumnezeu şi meditaţia profundă. Mai ales când sunt realizate la unison, la anumite ore şi în anumite zile stabilite cu anticipaţie, ele sunt foarte puternice şi fac să apară, la nivel planetar, un suflu nou care dă startul unei restructurări armonioase, cu orientare spirituală, a relaţiilor dintre oameni şi a legăturii lor cu lumea exterioară şi chiar cu Macrocosmosul.

Transformarea noastră spirituală profundă şi definitivă ne va face să renunţăm odată pentru totdeauna la egoism şi la meschinărie. Vom înceta să ne manipulăm semenii. Vom deveni responsabili şi vom stopa exploatarea haotică, imbecilă şi criminală a resurselor planetei. Atunci vom putea privi Pământul ca pe o mamă hrănitoare, de care vom avea grijă, dând dovadă de un comportament plin de iubire.

Pentru că toate acestea să se petreacă, sunt necesare transformări profunde şi definitive în fiinţa noastră. Încurajaţi atât de teoriile ştiinţifice, cât şi de rezultatele experimentelor amintite în această carte, vom fi cu toţii inspiraţi şi impulsionaţi să pornim cât mai repede în propria aventură spirituală, pentru a restaura în lume bunăvoinţa, buna înţelegere, compasiunea, spiritul de întrajutorare şi iubirea, punând astfel capăt Epocii întunericului şi a ignoranţei spirituale şi contribuind la sădirea seminţelor noii ere a fraternităţii şi a înţelegerii între oameni, ai cărei zori se ivesc deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *