Instalaţii solare – prezentare carte

instalatii-solare-mastCartea „Instalaţii solare“ face parte din colecţia Poţi face şi singur“ a editurii MAST şi este un ghid practic pentru construirea de instalaţii solare pentru încălzire. În carte găsiţi fotografii, scheme şi calcule care vă ajută să vă construiţi singur un captator solar pentru încălzirea apei menajere sau pentru încălzirea locuinţei.

Fie că aveţi o casă de vacanţă sau o locuinţă izolată, fie că doriţi să faceţi economii de gaz sau alţi combustibili (fosili sau nu), fie că doriţi să fiţi independent din punct de vedere energetic, sau pur şi simplu doriţi să participaţi activ la reducerea efectului de seră şi a fenomenului de încălzire globală atunci energia solară este o opţiune importantă deoarece este cea mai răspândită energie de pe planeta Pământ. Până la urmă aproape toate celelalte energii regenerabile (energia eoliană, energia mareelor, energia hidro etc) au la bază tot energia solară.

Evident captatoarele solare pot fi cumpărate şi de la firmele specializate care vă asigură şi montajul lor, dar dacă din diverse motive doriţi să vă construiţi singur un captator solar atunci cartea „Instalaţii solare“ vă va fi de un real folos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *